Häävideot

Elävää kuvaa - teidän tarinanne upeana häävideona

Olen hyvin iloinen voidessani nyt tarjota häävalokuvausten lisäksi myös häävideoiden tuotantoa asiakkailleni.  Tämä mahdollisuus on jo kausille 2018 ja 2019, joten varaa oma kuvauksesi.

 

Häävideotuotanto on lajina vaativa. Se edellyttää hyvin paljon teknistä osaamista niin kuvaamisen, äänen taltioinnin kuin editoinnin saralla, mutta myös kykyä ja silmää tallentaa videolle - ei vain sarja sieltä täältä kuvattuja pätkiä videota - vaan TARINA!

 

Tulemme tekemään kaikkemme, jotta lopputulos on laadukas ja teidän näköisenne.

 

KATSO HÄÄVIDEOPAKETTIMME HINTOINEEN TÄSTÄ

ÄÄNITALTIOINNEILLA UUDELLE TASOLLE

  • Taltioimme häävideoihin myös äänet, kuten puheita. Taltioinnin teemme laadukkaalla kalustolla. Tämä vie videon aivan toiselle tasolle verrattuna pelkän musiikin tai kameran oman mikrofonin taltioiman äänen käyttöön.

 

LAADUKKAALLA EDITOINNILLA UPEA LOPPUTULOS

  • Editoimme häävideot erittäin huolellisesti. Editoinnin tavoitteena on teknisesti laadukkaan videokuvan ja äänen lisäksi hyvän tarinan koostaminen niin, että jokaisen osion sijoittelulla on merkitys.

 

ILMAKUVAUKSELLA LISÄÄ ELOKUVAMAISUUTTA

  • Osa häävideopaketeistamme sisältää ilmakuvauksen kuvauskopterilla. Hääpaikan ja kirkon kuvaus ilmasta tuo häävideoon lisää elokuvamaista tunnelmaa ja varmistaa, että myös elämänne tärkeimmän päivän paikat tulevat taltioiduiksi upealla tavalla.